Bewust kiezen voor… “een optimale businrichting”.


U heeft onze collega Marcel (technische dienst BÜFA-Care) mogelijk al wel eens bij u op locatie gehad. Dat kon zijn voor de installatie van een doseersysteem, voor preventief onderhoud hieraan, of voor het snel en vakkundig oplossen van een storing.

Anderhalf jaar geleden heeft BÜFA-Care Marcel van een bedrijfsbus voorzien, zodat hij zelf met gemak al zijn nodige materialen kon meenemen.

Inmiddels zijn we een tijdje verder, … en een flink stukje ervaring rijker.

Zo hebben we de koppen bij elkaar gestoken en goed nagedacht over hoe we de werkzaamheden van Marcel, die regelmatig tegen praktische uitdagingen aanliep, konden verbeteren en vereenvoudigen.

Als resultaat van deze brainstormsessies heeft BÜFA-Care ervoor gezorgd dat de bedrijfsbus van Marcel voortaan altijd netjes en praktisch is ingericht, door de vakkundige montage van een vaste inrichting.

Want uit ervaring weten we inmiddels, dat dit écht een stuk prettiger werken zal zijn voor deze goedlachse en behulpzame collega. En door onze groei de afgelopen jaren, is Marcel ook steeds vaker onderweg. Hij zal hier dus dagelijks veel baat bij hebben!

Komt u Marcel binnenkort tegen met een hele grote glimlach?
Dan weet u nu de reden! 😉