Bewust kiezen voor een schone toekomst!


BÜFA-Care ontwikkelt innovatieve en milieuvriendelijke concepten voor professionele textielverzorging. Maar wist u dat naast het alom bekende wetcleaning concept, BÜFA-Care u nog veel meer biedt?

Ook verzorgingstehuizen en de food sector behoren namelijk tot de klanten van BÜFA-Care.

Zo zijn er sinds afgelopen week bijvoorbeeld wederom nieuwe klanten aangesloten op de Evoclean & Permatek doseersystemen. En vanzelfsprekend wordt op deze locaties ook ons professionele ECO-Label concept ingezet.

De Evoclean & Permatek doseersystemen hebben geen slangen, en bieden zo een zeer constante dosering met een fantastisch resultaat!

Bovendien biedt het Permatek systeem de mogelijkheid tot online monitoring van processen en doseringen, en is het bijna geheel onderhoudsvrij. Ideaal dus voor een optimale procesbeheersing! Ook dat is een innovatie van BÜFA-Care in Nederland & België.

De komende weken staan er meerdere plaatsingen van deze systemen in de planning, en ook tijdens onze wetcleaning dag eind november zullen we hier een extra licht op schijnen.

Onze medewerkers krijgen daarom eerst nog een extra scholing, zodat ze de vele mogelijkheden van deze systemen optimaal kunnen benutten. En het fijne is, dat onze afnemers in overleg met ons ook de mogelijkheid krijgen om deze systemen te besturen.

Wij delen onze kennis graag met onze klanten, want dan pas ontstaat een perfecte samenwerking!

Bent u ook benieuwd naar de voordelen die wij u kunnen bieden? Kies dan voor een schone toekomst, en kies voor BÜFA-Care!