BÜFA-Care organiseert 4e wetcleaning informatiedag


Op 9 november 2019 organiseert BÜFA-Care een wetcleaning informatiedag, voor het 4e jaar op rij.

Tijdens deze dag worden er naast bruikbare informatie, ook veel nuttige en praktische tips gedeeld. Dit jaar zal Jürgen Wasshausen voor de laatste keer het woord voeren, aangezien hij binnenkort van een welverdiend pensioen gaat genieten.

Jürgen is een bekend gezicht in de wereldwijde textielreinigingssector. Hij heeft relevante ervaring als ondernemer in de branche, en daarnaast heeft hij ook bij Veit gewerkt. Hij is als geen ander in staat u de mogelijkheden en de voordelen van ons wetcleaning concept te vertellen.

Verder zullen we deze dag onze nieuwste doseersystemen laten zien en de online mogelijkheden hiervan. Dit biedt ongetwijfeld zeer nuttige informatie voor elke ondernemer die actief is in de textielreinigingssector.

De informatiedag start vanaf 10.30 uur, met een verhelderende duik in de theorie van wetcleaning. Na de lunch geven we verdere uitleg in de praktijk. Ervaring leert ons dat dit vaak erg leerzame momenten zijn voor menig textielreiniger.

Inmiddels werken ruim 60 textielreinigers in Nederland & België met ons professionele wetcleaning concept. Dit concept bevat tevens een ECO-Label, waardoor milieuvriendelijke textielreiniging extra benadrukt wordt.

Wij organiseren deze dag bij LDL in Deinze (België). De showroom bij LDL is vernieuwd en biedt een perfecte locatie voor deze wetcleaning informatiedag!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar g.kok@bufacare.nl. Vanzelfsprekend is deelname geheel vrijblijvend en gratis!