BÜFA-Care presenteert nieuwe doseersystemen!


Bij BÜFA-Care vernieuwen en ontwikkelen we op diverse vlakken.

Zo hebben we nieuwe milieuvriendelijke ECO-Label producten in ons assortiment, en is Ozerna Smart een nieuw waspoeder dat in korte tijd zeer populair geworden is.

Sinds dit jaar werken we met onze eigen BÜFA doseersystemen. Deze komen voort uit de Evoclean systemen die we reeds enkele jaren in gebruik hebben. De centrale doseersystemen die we nu gebruiken zijn geschikt voor 4 machines en maximaal 8 producten. Er zijn mogelijkheden voor online monitoring van wasprocessen, kosten van producten, stroom en water. Ook het aanpassen van doseringen kan via deze online tool uitgevoerd worden. Tevens werkt dit systeem volgens het Venturi principe.

De allernieuwste doseersystemen die we gaan inzetten werken met luchtgestuurde membraampompen en zijn geschikt voor 8 machines en 10 producten. Diversiteit in machinegrootte is geen probleem, omdat elke pomp gestuurd kan worden op snelheid. Uiterst nauwkeurige doseringen zijn het gevolg van dit zeer goed uitgeruste en professionele compacte doseersysteem. Ook hier zijn verbruik per product en per proces inzichtelijk, evenals de kosten van middelen, stroom en water.

Medewerkers op de werkvloer krijgen inzicht in proces, continuïteit en gebruik van wasmachines, wat kan leiden tot betere ondernemersresultaten. Dit alles door een touchscreen dat eenvoudig te bedienen is!

We hebben een zeer uitgebreide scholing gehad bij BÜFA omtrent de software die hoort bij deze doseersystemen.

Binnenkort meer nieuws over deze nieuwe innovatie van BÜFA-Care!