BÜFA-Care presenteert wondermiddelen tijdens Laundry Experience Event 2019.

Dit jaar wordt de Laundry Experience gehouden in Wommelgem (België).

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019 wordt deze plaats hét centrum van de professionele textielverzorging in de Benelux. Vanzelfsprekend is BÜFA-Care hierbij ook aanwezig, echter dit keer helaas niet met live wetcleaning demonstraties.

Wel hebben we andere zeer bruikbare tips en bieden we de mogelijkheid om deze tips ook zelf uit te proberen. Hiervoor zullen we enkele samples beschikbaar stellen.

Verder kunnen wij u alvast alles vertellen over de wetcleaning dag die BÜFA-Care samen met LDL en Laundry BV organiseert, op 8 november in Deinze (België).

De wetcleaning dag is een goed bezocht evenement (toegang is gratis, vooraf inschrijven is noodzakelijk) en biedt veel informatie en tips betreffende het onderwerp wetcleaning en professionele textielreiniging.

Ook voor al uw vragen omtrent SENSENE kunt u bij ons terecht. Hoogst waarschijnlijk zullen ook een aantal bedrijven aanwezig zijn die reeds gebruik maken van dit product. Vanzelfsprekend brengen wij u ter plaatse graag in contact met onze afnemers, zodat u ook rechtstreeks hun ervaringen kunt vernemen.

Het belooft een leuk en informatief evenement te worden, dus we zien u graag op de Laundry Experience 2019!

Voor alle informatie omtrent het programma verwijzen wij u graag naar:
laundry-experience.nl