DD&A en BÜFA-Care gaan samenwerken in 2017


Het einde van het jaar nadert; en wij merken dat de vraag naar onze producten steeds groter wordt. In zowel Nederland als België genieten onze BÜFA-producten een steeds grotere bekendheid vanwege de goede kwaliteit en schone resultaten. Wij hebben het afgelopen jaar 2 wetcleaning informatiedagen mogen organiseren, en daarnaast hebben wij in 2016 het ECO label “Evolve” geïntroduceerd. Bovendien hebben wij als vervanger voor perchloorethyleen het nieuwe, unieke “SENSENE” gelanceerd.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een schone toekomst met onze BÜFA-Care producten.

Om u in het nieuwe jaar nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij verheugd u te mogen meedelen dat onze BÜFA-Care producten vanaf 2017 ook via DD&A verkrijgbaar zijn.

DD&A is wellicht voor u een bekende organisatie. DD&A is gespecialiseerd in suède- en lederreiniging. Daarnaast leveren zij alle producten die gebruikt worden in een stomerij of wasserij. DD&A heeft een uitstekend distributienetwerk in heel Nederland, waardoor zij op een flexibele & snelle manier in staat zijn onze professionele middelen te leveren.

U heeft vanaf 2017 dus de keuze om deze producten via DD&A te bestellen of via BÜFA-Care.
BÜFA-Care blijft u ondersteunen met adviezen voor een schoon resultaat.

Mocht u behoefte hebben aan een adviesgesprek, dan vernemen wij dat graag van u.
Indien u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u ons bereiken via 06-13136909.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!

 

Gerwin Kok
Sales Manager