Milieuvriendelijke professionele wetcleaning blijft zeer actueel!


De afgelopen weken heeft BÜFA-Care meerdere doseersystemen geplaatst in Nederland en België. Door de combinatie van producten (inclusief professioneel ECO-Label) hebben textielreinigers een scala aan mogelijkheden met deze systemen. Naast het behandelen van delicaat textiel, kan het textiel o.a. ook voorzien worden van impregneer voor een water- en vuilafstotende werking. Verder is het reinigen van overalls, veiligheidskleding, bruidsjurken enz. géén enkel probleem.

Deze doseersystemen zijn geplaatst bij bedrijven die aanwezig waren tijdens onze laatste wetcleaning dag. Ook in 2018 organiseren wij wederom een wetcleaning dag.
Meer informatie daarover volgt volgende week! Wel kunnen we u alvast beloven dat het concept vernieuwend zal zijn. Dit jaar organiseren we deze dag namelijk op zaterdag en maandag. De voorgaande drie jaren was dit enkel op zaterdag, maar omwille van de brede interesse, breiden we uit naar twee wetcleaning dagen. Zodoende bieden wij nog meer mensen de kans om ons systeem vooraf uitgebreid in de praktijk te komen bekijken!