Ook Cristal Cleaning Alkmaar kiest voor BÜFA-Care!


Milieuvriendelijke producten met professioneel ECO-Label, uitgekiende wasprocessen en daardoor een fris & schoon resultaat. Welke stomerij zou er niet voor kiezen? Ook Cristal Cleaning Alkmaar heeft gekozen voor BÜFA-Care als partner voor de professionele wasmiddelen.

Afgelopen week hebben wij 2 Evoclean doseersystemen geïnstalleerd. Deze doseersystemen werken volgens het Venturi principe en zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

Een constante en zeer nauwkeurige dosering wordt gewaarborgd door waterdruk, die d.m.v. een hydrofoor gerealiseerd wordt. CristalCleaning Alkmaar werkt dus vanaf nu met het professionele milieuvriendelijke wetcleaning systeem.

Dit zijn 8 producten die een legio aan wasprocessen mogelijk maken. Van bruidskleding tot overalls en van brandweerkleding (incl. impregneren) tot aan handdoeken van massagesalons. Kortom, de machines kunnen bij voldoende aanbod de gehele dag draaien.

En daarover bestaat geen twijfel bij Cristal Cleaning Alkmaar, die als één van de beste stomerijen van Noord Holland bekend staat. Daarom zijn wij ook erg trots dat Cristal Cleaning Alkmaar voor ons heeft gekozen.

Een bewuste keuze voor een schone toekomst!