Polkamp Textielservice kiest voor een schone toekomst!


Onlangs heeft BÜFA-Care bij Polkamp textielservice een doseersysteem geïnstalleerd. En al na een korte proefperiode was men snel overtuigd: “Dit willen we op alle machines hebben!
Op één machine kon men dus automatisch doseren, terwijl op de andere machines nog handmatig gedoseerd moest worden.

Vanzelfsprekend hebben wij direct alle machines voorzien van de juiste gewenste programma’s, en met het handige bijgeleverde doseerschema kon men direct aan de slag. Al erg snel bleek het gemak van automatisch doseren, en is er dus besloten om over te gaan naar volledige automatische doseringen op 5 machines.

Naast gemak is ook het verbruik zeer laag door de nauwkeurige doseringen op de juiste momenten in het proces. Ons nieuwe centrale doseersysteem voor vier machines en acht producten blijkt een ideale uitkomst, samen met een Seko doseersysteem worden vanaf vandaag 5 machines voorzien van de juiste milieuvriendelijke middelen.

Het centrale doseersysteem werkt volgens het Venturi principe en is bijna geheel onderhoudsvrij. Daarnaast wordt een zeer nauwkeurige dosering gewaarborgd door een constante waterdruk.

Het zal u niet verbazen dat ook Polkamp werkt met ons professionele wetcleaning concept incl. ECO-Label. Milieuvriendelijke textielreiniging met werkelijk fantastische resultaten. Niet alleen voor delicaat textiel, maar ook voor andere zeer uiteenlopende textielsoorten.

Een zeer compleet systeem, ook Polkamp Textielservice heeft bewust gekozen voor een schone toekomst!