Professionele textielreiniging kiest bewust voor een schone toekomst!


Die uitspraak durven wij wel te doen, wat een animo en positiviteit tijdens onze wetcleaning dag afgelopen zaterdag bij LDL in Deinze! Ruim 45 deelnemers waren afgelopen zaterdag aanwezig bij onze jaarlijkse wetcleaning dag. Een groep deelnemers was vrijdag al afgereisd naar België. ‘S avonds werden de nieuwste ontwikkelingen besproken tijdens een heerlijk etentje. Samenwerken, kennis delen en innoveren waren veel gebruikte woorden. Mooi dat door dit soort dagen te organiseren wij hier een steentje aan hebben kunnen bijdragen.

Jürgen Wasshausen gaf zaterdag voor de laatste keer een presentatie. Zijn kennis, ervaring en enthousiasme waren een inspiratie voor veel deelnemers. Naast de do’s en dont’s kwamen ook de milieuvriendelijke producten van Bufacare aan bod. Gerwin kok demonstreerde de mogelijkheden van ons nieuwe doseersysteem. Online inzage in wasprocessen, kosten van zeep, water & energie en inzicht in de wascapaciteit zijn de speerpunten van dit systeem. Vanzelfsprekend zorgt het systeem voor een constante en nauwkeurige dosering.

Na de lunch was het tijd voor de demonstraties. Diverse deelnemers hadden lastige textielsoorten meegenomen. Wollen dekbedden, kostuums met *% wol en zijde waren hot items. Deze werden ter plekke voorbehandeld en gereinigd en het resultaat mag zich raden. Bijna alle deelnemers gingen vol ideeën omtrent nieuwe of verbeterde mogelijkheden terug naar huis.

Nogmaals een groot dank aan LDL, Jürgen Wasshausen en aan alle deelnemers voor deze zeer succesvol verlopen wetcleaning dag!