Vernieuwde opzet wetcleaning informatiedagen


BÜFA-Care organiseert op 7 en 9 april in samenwerking met Polymark BV en Laundry BV een nieuwe opzet van de wetcleaning informatiedag. Voor het vierde jaar op rij organiseert BÜFA-Care deze dag, en ook dit jaar gaan we vernieuwen zodat we meerdere innovaties in de praktijk kunnen laten zien.

De afgelopen jaren waren erg succesvol en inmiddels werken meer dan 35 organisaties met ons professionele ECO-Label wetcleaning systeem. BÜFA-Care staat voor samenwerken, kennis delen en innoveren. Daarom willen we dit jaar graag vernieuwen door de focus te verschuiven naar het praktijkgedeelte. Normaliter was deze dag enkel op zaterdag, maar dit keer kiezen we voor 2 dagen. Zaterdag 7 en maandag 9 april 2018. Zodoende geven we nog meer mensen de kans om deze dag in alle rust te bezoeken.

Wij dagen u uit om kleding mee te nemen die wij vervolgens zullen reinigen. U mag dus delicate kleding meenemen en deze wordt dan volledig gereinigd en afgewerkt weer meegegeven.

Naast het gehele wetcleaning proces (sorteren, detacheren, wetcleaning, finishing) worden er ook andere zaken gedemonstreerd. Zo is Polymark dealer van het Spot Business Software Systeem en hiervan zal de nieuwste versie gedemonstreerd worden. Het event noemen we dit jaar dan ook de Duurzame Innovatie Dagen.

Kortom: een gratis event waar kennis delen, samenwerken en innoveren centraal staan.

Geïnteresseerde bezoekers dienen zich aan te melden zodat we qua lunch en faciliteiten dit event goed kunnen organiseren.
Aanmelden kan via mail bij Gerwin Kok ( g.kok@bufacare.nl)

Wij hopen u te begroeten op 7 of 9 april bij Polymark in Nieuwegein.

Tot dan!