Bufacare

Duurzame oplossingen voor een perfect schoon en hygiënisch resultaat!

Bekijk producten

Duurzame oplossingen voor een perfect schoon en hygiënisch resultaat!

Bewust kiezen voor een in-house wasserij, persoonsgebonden kleding wassen, of een dagbestedingslocatie waar cliënten graag zorgen voor een schone was ?
Graag gaan wij met u in gesprek over onze mogelijkheden op dit gebied!

Onze kennis omtrent “wassen in de zorg” delen wij erg graag met u. 

Onze professionele milieuvriendelijke (was) middelen zorgen voor een goed was proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Vaak ontbreekt dit aspect in de zorg, en wordt er met een huishoudmachine in combinatie met een totaalwasmiddel gewassen die niet voldoet aan eisen die eigenlijk gesteld moeten worden.

Wij adviseren u over de juiste middelen en processen, en bieden waar dat gewenst is mogelijkheden om dit soort zaken meetbaar te maken. Dit is een absolute meerwaarde als het gaat om borging van kwaliteit. Onze producten zijn dermatologisch getest en worden breed ingezet bij meerdere dagbestedingslocaties en zorginstellingen.

Bufacare heeft veel ervaring in de stomerij & wasserij branche. De ervaring vanuit de stomerij nemen we graag mee in de zorg. Soms gaat het om delicate kledingstukken en daar kan onze kennis u helpen. Op een dagbestedingslocatie wordt bijvoorbeeld kokskleding vanuit restaurants gewassen en daar komt onze ervaring vanuit de wasserij wereld om de hoek kijken. Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kg was en korte chargetijden waardoor de was capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen en wij werken samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk, en daarom gaan we graag met u het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk & vlekkeloos resultaat zodat u meer tijd heeft voor de zorg, of uw cliënt op de dagbesteding met plezier zijn dagtaak kan invullen.

Direct contact opnemen?

Aanbevolen producten

Heeft u een vraag voor ons?

Neem eenvoudig contact met ons op via één van onze medewerkers of middels het onderstaande formulier.