Bufacare

Duurzame wasmiddelen voor de Brandweer

Duurzame oplossingen voor een perfect schoon, hygiënisch en veilig resultaat!

Het is essentieel dat brandweerkleding professioneel gereinigd wordt.

Veiligheid van brandweerlieden is vereiste nummer 1 en daarbij speelt brandweerkleding een cruciale rol.  Deze kleding moet op de juiste manier gereinigd worden, maar vaak ontbreekt het logischerwijs op de kazerne aan de juiste kennis. Graag gaan wij met u in gesprek over onze mogelijkheden op dit gebied! Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.

Onze kennis omtrent “wassen op de kazerne ” delen wij erg graag met u.

Onze professionele milieuvriendelijke (was) middelen zorgen voor een goed was proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Vaak ontbreekt het aan kennis om het was proces efficiënt in te richten. Denk aan belading, impregneren van textiel, maar ook het “ademend vermogen mag niet vergeten worden. Hoe zorgt u ervoor dat bluspakken goed gereinigd worden ?
Wij adviseren u over de juiste middelen en processen.
Bufacare heeft veel ervaring in de stomerij & wasserij branche. Deze ervaring nemen we graag mee naar de kazerne. Naast bluskleding wordt er veel meer gewassen op de kazerne. Met onze kennis kunnen wij u helpen. In een hotel wordt bijvoorbeeld kokskleding vanuit het restaurant gewassen en daar komt onze ervaring vanuit de wasserij wereld om de hoek kijken.

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kg was en korte chargetijden waardoor de was capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen en wij werken samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk, en daarom gaan we graag met u het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk & veilig resultaat.

Over Bufacare

Aanbevolen producten

Heeft u een vraag voor ons?

Neem eenvoudig contact met ons op via één van onze medewerkers of middels het onderstaande formulier.