BUFAcare

Bufacare presenteert nieuwe ECO-Label concept tijdens Worksopdag 2021

13 november organiseert de NETEX in samenwerking met Vematex de Worksopdag 2021. Deze dag zal plaats vinden bij Polymark in Nieuwegein. Bufacare is ook aanwezig als Vematex lid en sponsor van deze dag en zou u graag meer vertellen over ons nieuwe ECO-Label concept. Als innovatieve leverancier van professionele wasmiddelen had Bufacare als eerste speler een wetcleaning concept met ECO-Label. Inmiddels hebben we hiervoor nieuwe verbeterde producten geintroduceerd die we graag met u bespreken. De nieuwe producten zijn Ozerna Colour Green & Ozerna Bright Green. Een bontwasmiddel en een alkalisch wasmiddel. In combinatie met Lizerna Ox en Lizerna Citro heeft u voor professionele textielreiniging de keuze voor een ongekend pakket aan ECO-Label producten.

Ook voor industriele wasserijen hebben wij met ons nieuwe ELEMENTS concept unieke mogelijkheden voor zeer diverse toepassingen. Dit concept bestaat uit hoog geconcentreerde producten die zeer specifiek gedoseerd worden.

Onze adviseurs zijn de gehele dag aanwezig om u meer te vertellen over onze mogelijkheden op het gebied van professionele textielreiniging.

Hopelijk ontmoeten wij u op de Worksopdag 2021 bij Polymark in Nieuwegein.