Kwaliteit & milieuvriendelijke oplossingen gaan perfect samen bij Texon Stomerij & Wasserij te Tilburg!


Tijdens de wetcleaning dag eind 2019 bij LDL in Deinze was Texon ook aanwezig. Kort daarvoor hadden wij alvast kennis gemaakt met dit bedrijf, en lag er een plan om over te gaan op het automatisch doseren van professionele wasmiddelen.

De wetcleaning dag was voor Paul en Lies zo overtuigend dat zij vrij snel besloten om over te stappen op de milieuvriendelijke middelen van BÜFA-Care. Daarom hebben wij eind april een Evoclean doseersysteem geplaatst. Dit systeem zorgt voor zeer nauwkeurige en constante doseringen, en werkt volgens het Venturi principe. Daardoor heeft het weinig onderhoud nodig.

Paul en Lies:
“Bij Texon staan wij garant voor absolute kwaliteit voor de klant. Of het nu om een consument gaat, of om een bedrijf waarvoor bedrijfskleding gereinigd wordt. Wij willen steeds een stapje verder kijken dan de concurrent, want in Tilburg zijn meerdere stomerijen gevestigd. De contacten met deze bedrijven verlopen overigens prima.”

Na plaatsing van het systeem en voorziening van de gewenste programma’s is Texon meteen met de machine gaan werken. Uit de opgedane ervaring hebben wij de processen nog iets aangepast, zodat er vakkundig maatwerk is ontstaan en Paul en Lies uitermate tevreden zijn over onze innovatieve processen.

Kortom, een mooi proces van kennismaking tot realisatie waar wij enorm trots op zijn!