SENSENE, het milieuvriendelijke alternatief met uitstekende reinigingseigenschappen!


Eigenlijk waren de vooruitzichten al duidelijk sinds de ExpoDetergo in Milaan. Meerdere machineleveranciers lieten zien dat ook hun machine geschikt is voor het reinigen met SENSENE.

Dat SENSENE wereldwijd een zeer bepalende plaats gaat innemen ten aanzien van het chemisch reinigen staat inmiddels wel vast. Met een KB gehalte dat hoger ligt dan perchloor (de andere alternatieven scoren een beduidend lager KB gehalte) ligt de lat qua verwachtingen ook erg hoog.

Hoe mooi is het dan dat bedrijven na uitgebreide testen kiezen voor de toekomst, een milieuvriendelijkere toekomst welteverstaan, door gebruik te maken van SENSENE?

Inmiddels heeft BÜFA-Care meerdere klanten in Nederland & België die reinigen met deze milieuvriendelijke vloeistof. Goed om te vertellen, is dat de producent van SENSENE ook de producent van Perchloor is.

Het bedrijf heeft dus de kennis om een perfecte vervanger te ontwikkelen, en heeft dat in samenwerking met onze collega’s van BÜFA uitstekend gedaan!

Wij wensen Textiel Service Rijnmond veel plezier en succes toe met hun nieuwe machine, die overigens 70 kg belading per charge kan reinigen!