voetbalshirts Heracles Almelo voortaan gereinigd met BÜFA-Care ECO-label


Het schitterende traditionele zwart-witshirt van Heracles wordt voortaan gereinigd met het professionele BÜFA-Care ECO-Label!
Heracles Almelo en BÜFA-Care/ ViVoChem zijn al jaren aan elkaar verbonden.

ViVoChem is namelijk al jaren sponsor van de eredivisieclub uit Almelo en al jaren wordt de sportkleding gewassen met de BÜFA-Care wasmiddelen. Bovendien hebben veel medewerkers van ViVoChem een seizoenkaart bij de club uit Almelo.

Na goed overleg met materiaalverzorger Arnold Meijer van Heracles Almelo, hebben we besloten om ook bij onze Almelose eredivisionist het professionele ECO-Label te gaan gebruiken. Hiervoor was het noodzakelijk dat we twee nieuwe doseersystemen gingen plaatsen en dat is dinsdag gerealiseerd. Arnold was erg blij met zijn nieuwe systeem. Na het trainingskamp is er altijd extra was en dan komt dit helemaal perfect uit!

Het schitterende authentieke Heraclesshirt wordt dus voortaan, net zoals alle andere trainingskleding en jassen, gereinigd met ons professionele ECO-Label. Zo lopen de spelers en technische staf er weer schoon bij voor aanvang van de tweede seizoenshelft waarin wij Heracles Almelo natuurlijk alle succes wensen!