Inmiddels hebben wij al ruim 40 aanmeldingen voor Wetcleaning Dag 2019 bij LDL in Deinze!


Onze wetcleaning dag zal volgende week zaterdag plaatsvinden bij LDL in Deinze, maar we kunnen eigenlijk nu al van een groots succes spreken. Inmiddels zijn er namelijk al ruim 40 personen aangemeld voor onze wetcleaning informatie dag.

Momenteel zijn we bezig om de machines te programmeren, met behulp van ons nieuwe centrale doseersysteem. Tijdens het event zullen we ook tijd besteden aan de online mogelijkheden die dit systeem u kan bieden. Omdat we ook een praktijk gedeelte hebben, zal de mogelijkheid aanwezig zijn om live de mogelijkheden van het systeem te kunnen bekijken.

Naast een uitgekiend en milieuvriendelijk wasproces bieden we onze klanten ook de mogelijkheid om het proces te beheersen en te controleren. Ook heeft u de mogelijkheid om direct inzicht in de kosten per proces, per dag of maand te hebben. Vanzelfsprekend kan u met dit nieuwe systeem ook controleren welke processen wanneer gedraaid hebben, om zodoende traceerbaarheid meetbaar te maken.

Naast het nieuwe doseersysteem presenteren we u meerdere zaken op het gebied van milieuvriendelijke wetcleaning. Ons bekende concept bestaat uit maximaal 8 producten waardoor u een veel verschillende soorten textiel kan reinigen met 1 machine. Met ons professionele ECO-Label bent u gewaarborgd van milieuvriendelijke textielreiniging.

Zelf zullen we enkele moeilijke textielsoorten meebrengen, maar als u aanwezig bent wordt u uitgedaagd om kleding mee te nemen die wij kunnen beoordelen en reinigen.

Voor de deelnemers alvast een goede reis en tot zaterdag 9 november bij LDL in DEINZE!