Doseersystemen

Bufacare kiest voor innovatieve betrouwbare doseersystemen!

Om uw wasproces te voorzien van de juiste hoeveelheid producten dient u te beschikken over een doseersysteem. Handmatige dosering is vanzelfsprekend mogelijk, maar in de praktijk werkt dit niet.Vervuiling van machines, wassen zonder zeep en te laat toevoegen van producten zijn in de praktijk veel voorkomende situaties.

Bufacare biedt diverse betaalbare mogelijkheden op het gebied van doseersytemen.

Innovatie & betrouwbaarheid zijn hierbij speerpunten!

Naast de bekende slangenpompen werkt Bufacare voornamelijk met systemen op basis van Venturi principe. Constante waterdruk zorgt hierbij voor een zeer constante dosering. Maar ook uiterst nauwkeurige membraampompen eventueel aangevuld met flowmeters zijn mogelijk. Voor elk vraagstuk op het gebied van doseersystemen hebben wij een passende oplossing. En vanzelfsprekend hebben wij moelijkhedne voor data informatie, online monitoring. U bepaalt uiteindelijk zelf, weliswaar in samenspraak met ons de doseringen die passen bij uw omstandigheden. Samenwerken, kennis delen en transparantie als het gaat om de kosten per kg was zijn voor ons vanzelfsprekend.

Wij bieden u de volgende opties

-        Slangenpomp voor 1 wasmachine  en maximaal 1of producten.
-        Bufados doseersysteem voor 1 wasmachine en maximaal 4 producten.
-        Bufados doseersysteem voor 1 wasmachine en maximaal 8 producten.
-        Bufados centraal doseersysteem voor 4 wasmachines en 8 producten.
-        Bufados centraal doseersysteem voor 6 wasmachines en 10 producten.
-        Bufados centraal doseersysteem voor 8 wasmachines en 10 producten.

Daarnaast bieden wij u diverse opties voor membraampompen. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor alle doseersytemen ook het jaarlijks onderhoud. Voor een klein bedrag per jaar bent u verzekerd van een veilige & constante werking van uw doseersysteem.

Voor betrouwbare & innovatieve doseersystemen bent u bij Bufacare aan het juiste adres. Kiest u ook bewust voor een schone toekomst?

Heeft u een vraag voor ons?

Neem eenvoudig contact met ons op via één van onze medewerkers of middels het onderstaande formulier.