Optimaal rendement van uw producten en machines

Doseersystemen

Bufacare kiest voor innovatieve betrouwbare doseersystemen!

Om er zeker van te zijn dat u bij uw wasproces de juiste hoeveelheid product gebruikt, kunt u gebruik maken van een doseersysteem. Het is mogelijk om handmatig een product toe te voegen, maar dit kan leiden tot problemen als vervuiling van machines, wassen zonder zeep en het te laat toevoegen van een product. Het gebruik van een doseersysteem wordt dan ook vaak als prettiger ervaren.

BÜFA-Care heeft verscheidene opties voor doseersystemen. Een van onze medewerkers helpt u graag met het bepalen van het meest geschikte doseersysteem.

Innovatie & betrouwbaarheid staan bij BÜFA-Care voorop.

Naast het gebruik van slangenpompen heeft BÜFA-Care voornamelijk systemen op basis van het Venturi principe. Door de constante waterdruk kan er heel consistent gedoseerd worden. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een systeem met nauwkeurige membraampompen, eventueel aangevuld met flowmeters. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en staan klaar om u te helpen met het vinden van de meest geschikte oplossing. In samenspraak met u bepalen wij meest geschikte dosering. Samenwerken, kennis delen en transparantie omtrent de kosten per kilogram was zijn voor BÜFA-Care heel belangrijk.

Doseersystemen BÜFA care

-        Slangenpomp voor 1 wasmachine en minimaal 1 product.

-        Bufados doseersysteem voor 1 wasmachine en maximaal 4 producten.

-        Bufados doseersysteem voor 1 wasmachine en maximaal 8 producten.

-        Bufados centraal doseersysteem voor 4 wasmachines en 8 producten.

-        Bufados centraal doseersysteem voor 6 wasmachines en 10 producten.

-        Bufados centraal doseersysteem voor 8 wasmachines en 10 producten.

 Daarnaast bieden wij u diverse opties voor membraampompen. Vanzelfsprekend verzorgen wij voor alle doseersytemen ook het jaarlijkse onderhoud. Voor een klein bedrag per jaar bent u verzekerd van een veilige & constante werking van uw doseersysteem.

Voor betrouwbare & innovatieve doseersystemen bent u bij BÜFA-Care aan het juiste adres. Kiest u ook bewust voor een schone toekomst?

Heeft u een vraag voor ons?

Neem eenvoudig contact met ons op via één van onze medewerkers of middels het onderstaande formulier.