Optimaal rendement van wasmiddelen en machines

Innovatieve en betrouwbare doseersystemen van BÜFA-Care

BÜFA-Care levert innovatieve betrouwbare doseersystemen!

Om het was-proces te perfectioneren biedt BÜFA-Care een reeks doseersystemen aan. De zeepdosering wordt met waterdruk gereguleerd, waardoor verspilling van wasmiddelen wordt voorkomen. Met als belangrijkste voordeel: altijd de juiste dosering voor je was. 

De voordelen op een rij:

  1. Bespaar tijd
  2. Bespaar water
  3. Bespaar zeep
  4. Beperk overwas
  5. Beperk onderhoud aan wasmachine(s)
  6. Altijd een perfect resultaat
  7. Iedereen kan ermee werken

Er is al een doseersysteem voor één wasmachine tot een hele wasstraat. Het is ook mogelijk om online de doseringen aan te passen.  

Het is onderhoudsarm en maakt kosten inzichtelijk

De doseersystemen van BÜFA-Care zijn bijzonder onderhoudsarm. Dat is grotendeels te danken aan het waterdruksysteem – volgens het Venturi principe. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van slangendoseersystemen, omdat de zeep in de slangen kan ophopen en verstoppen. Om perfecte wasresultaten te garanderen moesten deze slangen regelmatig worden vervangen. 

Dat is verleden tijd. De nieuwste generatie BÜFA-Care doseersystemen hebben 1 tot 2 keer per jaar onderhoud nodig. En dat wordt uitgevoerd door monteurs die elke dag bezig zijn om doseersystemen te installeren en onderhouden.

Samenwerken, kennis delen en transparantie omtrent de kosten per kilogram was zijn voor BÜFA-Care heel belangrijk.

BÜFA DOS 4 of 8

Dit systeem doseert vier tot acht was- en washulpmiddelen aan één wasmachine. Deze compacte en ruimtebesparende systemen werken volgens het Venturi principe. Dit vereenvoudigt de bediening enorm, omdat deze technologie vrijwel onderhoudsvrij is in vergelijking met conventionele slangdruk- en membraanpompen. 
Doseren gebeurt in korte tijd en met hoge nauwkeurigheid. Dit optimaliseert het wasmiddelverbruik aanzienlijk.

BÜFA 8 DOS 4 Jet

Met dit unieke en compacte doseersysteem kunnen maximaal vier wasmachines worden aangesloten met maximaal acht wasmiddelen en washulpmiddelen. 
Het systeem werkt volgens het Venturi-principe voor consistente wasresultaten en besparingen op water, zeep en onderhoud.
Het systeem biedt volledige online controle over de gebruikte programma’s, producten en kosten.

BÜFA 10 DOS 4 of 8

Met dit systeem kunnen vier of acht wasmachines worden voorzien van 10 verschillende was- en washulpmiddelen. Er wordt slechts één krachtige pomp gebruikt, waardoor er aanzienlijk minder componenten zijn. Hierdoor is de BÜFA 10 DOS 4 of 8 extreem onderhoudsarm én ruimtebesparend. 
Het systeem biedt volledige online controle over de gebruikte programma’s, producten en kosten.

Neem contact op voor advies en informatie

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.