Bufacare

Professionele wasmiddelen voor een perfect schoon resultaat

Kies uw sector

Wij kiezen bewust voor een schone toekomst.
Onze overtuiging is dat vernieuwen en verbeteren hierbij essentieel zijn.

Samenwerken met onze afnemers & machineleveranciers zorgt voor de noodzakelijke kennis binnen ons vakgebied en biedt tegelijk de mogelijkheid deze kennis te delen, om zo samen bewust te kunnen kiezen voor een schone toekomst.

De BÜFA producten voor een perfecte textielverzorging die wij u graag aanbevelen, zorgen in 125 landen voor een professioneel resultaat.

Dat maakt BÜFA-Care dé partner bij uitstek voor o.a. wasserijen, stomerijen, zorginstellingen en de horeca. Samen met u zorgen wij voor een perfect schoon wasresultaat en een optimaal rendement van uw producten en machines.

Benieuwd of wij ook voor uw bedrijf iets kunnen betekenen? 
Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Milieuvriendelijk reinigen met "power by nature"

Ozerna Bright Green - alkalisch wasmiddel met optische witmaker

Ozerna Bright Green is een alkalisch enkelvoudig wasmiddel voor de textielverzorging, met optische witmaker. Speciaal ontwikkeld ter voorkoming van vergrijzing in uw witte wasgoed, en met een uitgesproken vet- en eiwitoplossend vermogen. Ozerna Bright Green is gebaseerd op een zorgvuldig geselecteerd mengsel van actieve ingrediënten, dat uitsluitend bestaat uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Zelfs bij lage wastemperaturen bereikt u uitstekende reinigingsresultaten.

Ozerna Colour Green - vloeibaar, mild en gekleurd wasmiddel

Met Ozerna Color Green bieden we ook een vloeibaar, mild en gekleurd wasmiddel aan. Het is gebaseerd op een speciaal mengsel van actieve ingrediënten, dat uitsluitend is samengesteld uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Door de speciale combinatie van tensiden emulgeert het vuil in zeer korte tijd, ook bij een slechte waterkwaliteit. Bovendien profiteert de gebruiker van minimale verkleuring van de rug en kleuroverdracht.

Milieuvriendelijke wasmiddelen vinden hun roots in duurzame chemie. 

Met het oog op vergroening van de maatschappij start Bufacare bij de kern, namelijk de oorsprong van de bestanddelen die de basis vormen voor professionele, natuurgebaseerde en doeltreffende wasmiddelen. In deze video nemen we u mee in het verhaal van Bufacare, bewust voor een schone toekomst.

Waar kunt u ons vinden?

ViVoChem B.V.
Darwin 5
7609 RL Almelo
Nederland

+31 (0)546 577 774
info@vivochem.nl

Neem contact met ons op