Professionele wasmiddelen voor een perfect schoon resultaat

Naar het productaanbod

Kies uw sector

Onze professionele wasmiddelen zorgen bij onze klanten in 125 verschillende landen voor een perfecte textielverzorging en een professioneel resultaat. Om het u makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste producten per sector alvast uitgelicht.

Onze professionele wasmiddelen zorgen bij onze klanten in 125 verschillende landen voor een perfecte textielverzorging en een professioneel resultaat. Om het u makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste producten per sector alvast uitgelicht.

BÜFA-Care kiest bewust voor een schone toekomst! Wij geloven er in dat vernieuwen en verbeteren hiervoor essentieel zijn.

Door de nauwe samenwerking met onze afnemers en leveranciers hebben wij de noodzakelijke kennis vergaard binnen ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij u zo goed mogelijk ondersteunen en onze kennis delen. Wij werken graag samen met u om een schone toekomst te realiseren.

BÜFA-Care is een geschikte partner voor verschillende branches, denk hierbij aan wasserijen, stomerijen, zorginstellingen en de horeca. Ons streven is om samen met u te zorgen voor een optimaal rendement van uw producten en machines.

Benieuwd wat BÜFA-Care voor uw bedrijf kan betekenen? Vul vrijblijvend het contactformulier in, een van onze medewerkers neemt dan contact met u op.

Milieuvriendelijk reinigen met "power by nature"

Ozerna Bright Green - alkalisch wasmiddel met optische witmaker

Ozerna Bright Green is een alkalisch enkelvoudig wasmiddel voor de textielverzorging, met optische Witmaker. Het is speciaal ontwikkeld om de vergrijzing van wit wasgoed te voorkomen. Daarnaast heeft Ozerna Bright Green een uitgesproken vet- en eiwitoplossend vermogen. Ozerna Bright Green is zorgvuldig samengesteld met verschillende actieve ingrediënten. Deze zijn uitsluitend natuurlijk en hernieuwbaar. Ook bij lage temperaturen krijgt u een uitstekend wasresultaat.

Ozerna Colour Green - vloeibaar, mild en gekleurd wasmiddel

 Ozerna Color Green is een vloeibaar, mild en gekleurd wasmiddel. Het bestaat uit een speciaal mengsel van actieve ingrediënten. Deze zijn uitsluitend natuurlijk en hernieuwbaar. Door de aanwezigheid van tensiden emulgeert het vuil in zeer korte tijd, ook als het water van slechte kwaliteit is. Bovendien zorgt Ozerna Color Green voor minimale verkleuring en kleuroverdracht van de was.

Waar kunt u ons vinden?

ViVoChem B.V.
Darwin 5
7609 RL Almelo
Nederland

+31 (0)546 577 774
info@vivochem.nl

Neem contact met ons op