Milieuvriendelijke wasmiddelen voor iedere professionele gebruiker

Bekijk ons productaanbod

Selecteer jouw sector

BÜFA-Care levert meer dan 50 verschillende wasmiddelen. Dit zijn er heel wat, daarom hebben wij een overzicht van alle sectoren en bijhorende producten voor je gemaakt.

Professionele wasmiddelen en professioneel advies

BÜFA-Care is leverancier van wasmiddelen, van waspoeder tot impregneermiddel en van stijfsel tot ontvetter. Allemaal zorgen ze zorgen ze ervoor dat je de beste wasresultaten kunt behalen. Al meer dan 10 jaar zijn wij onderdeel van het Twentse Vivochem, dat weer onderdeel is van het Duitse moederbedrijf BÜFA. De ervaring binnen deze bedrijven en BÜFA-Care zorgt ervoor dat wij ongekend goede service verlenen. Op basis van jouw specifieke situatie adviseren je over de juiste producten. Daarbij maken wij ook wasprogramma's op maat die wij voor u instellen in alle soorten professionele wasmachines.

Meer over ons

Innovatieve en betrouwbare doseersystemen

Naast advies en op maat gemaakte wasprogramma's, bieden wij ook doseersystemen aan om jouw wasproces naar een hoger niveau te tillen. Onze doseersystemen zorgen ervoor dat je altijd de juiste dosering voor je was hebt. Ook bespaar je tijd, zeep, water en nog veel meer.

Ontdek de voordelen

Nieuws

Wij nemen je graag mee in onze activiteiten. Bekijk hier de meest recente ontwikkelingen binnen BÜFA-Care.

Neem contact met ons op

Waar kun je ons vinden?

BÜFA-Care
Darwin 5
7609 RL Almelo
Nederland

+31 (0)546 577 774
info@bufacare.nl