Van linnengoed tot koksbuizen

Horeca

Onze kennis omtrent “wassen in de horeca” delen wij graag.

BÜFA-Care: milieuvriendelijke textielreiniging voor iedere professionele gebruiker.

Schoon linnengoed is essentieel voor een goede klantervaring in hotels. Daarnaast moet het personeel er ook hygiënisch schoon bij lopen. De perfecte manier om hier zekerheid in te krijgen is door het zelf te reinigen. 

Onze professionele milieuvriendelijke wasmiddelen zorgen voor een goed was proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Vaak ontbreekt het hieraan, en wordt er met een totaalwasmiddel gewassen die niet voldoet aan eisen die eigenlijk gesteld moeten worden.
Wij adviseren u over de juiste middelen en processen. Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.
 

BÜFA-Care heeft veel ervaring in de stomerij en wasserij branche. Deze kennis nemen we graag mee in de horecasector.
In een hotel wordt bijvoorbeeld kokskleding vanuit het restaurant gewassen en daar komt onze ervaring vanuit de wasserij wereld om de hoek kijken.

Wij adviseren u over de juiste middelen en processen.

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kg was en korte chargetijden waardoor de was capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen en wij werken samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk, en daarom gaan we graag met u het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk & vlekkeloos resultaat zodat u meer tijd heeft voor de uw kerntaken.
 

Neem contact met ons op!

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.