Professionele wasmiddelen voor een perfect schoon resultaat

Stomerijen

Duurzame reinigingsmogelijkheden voor delicaat textiel!

Bufacare biedt perfecte oplossingen voor het reinigen van kostbaar delicate kleding. Naast ons welbekende wetcleaning concept met professioneel ECO-Label geven wij ook de beste oplossingen op het gebied van chemisch reinigen. Bewust kiezen voor een schone toekomst past ook hier uitstekend bij. Reinigen met SENSENE is momenteel de meest innovatieve en duurzame oplossing!

Milieuvriendelijke producten en processen zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Onze producten zorgen voor minimale finishwerkzaamheden van delicate kleding. Wij ondersteunen met kennis over textiel, wasprocessen & zorgen uiteraard voor optimale doseringen door middel van innovatieve doseersystemen.

Met ons wetcleaning concept kunt u uw machines optimaal benutten. Naast delicaat textiel reinigt u met onze milieuvriendelijke producten diverse soorten textiel waardoor uw machines continue gebruikt kunnen worden. Lage temperaturen met besparingen op het gebied van water & tijd zijn vaak realiseerbaar.

Ook het impregneren van textiel is mogelijk, waterafstotend of brandvertragend maken van textiel behoren tot onze specialiteiten!

Onze overtuiging is dat vernieuwen en verbeteren essentieel zijn.

Samenwerken met onze afnemers & machineleveranciers zorgt voor de noodzakelijke kennis binnen ons vakgebied en biedt tegelijk de mogelijkheid deze kennis te delen, om zo samen bewust te kunnen kiezen voor een schone toekomst.

Voor duurzame innovatie & professionele textielreiniging bent u bij Bufacare aan het juiste adres. Kiest u ook bewust voor een schone toekomst?

Heeft u een vraag voor ons?

Neem eenvoudig contact met ons op via één van onze medewerkers of middels het onderstaande formulier.