Veilig en brandschoon resultaat

Brandweer

Onze kennis omtrent “wassen op de kazerne ” delen wij graag.

BÜFA-Care: milieuvriendelijke wasmiddelen voor iedere professionele gebruiker.

Het is essentieel dat brandweerkleding professioneel gereinigd wordt.
Veiligheid van brandweerlieden is vereiste nummer 1 en daarbij speelt brandweerkleding een cruciale rol.  Deze kleding moet op de juiste manier gereinigd worden, maar vaak ontbreekt het logischerwijs op de kazerne aan de juiste kennis. Graag gaan wij met u in gesprek over onze mogelijkheden op dit gebied! Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.

Onze professionele milieuvriendelijke wasmiddelen zorgen voor een perfect was-proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Vaak ontbreekt het aan kennis om het was proces efficiënt in te richten. Denk aan belading, impregneren van textiel, maar ook het ademend vermogen mag niet vergeten worden. Hoe zorg je ervoor dat bluspakken goed gereinigd worden?

BÜFA-Care is leverancier van professionele wasmiddelen

Van waspoeder tot impregneermiddel en van stijfsel tot ontvetter. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 producten. Allemaal om de beste wasresultaten te behalen. 
Dat zijn er heel wat en om daar de juiste keuzes in te maken staan onze ervaren adviseurs voor je klaar. Zij hebben allemaal decennia ervaring (individueel!) met textielreiniging. Zo weet je zeker dat je de juiste producten voor jouw specifieke situatie ontvangt. 

Wij adviseren over de juiste wasmiddelen en -processen

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kilogram wasgoed en korte chargetijden waardoor de was-capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd doormiddel van innovatieve doseersystemen. Daarnaast werkt BÜFA-Care samen met verschillende machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk, en daarom gaan we graag het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk en vlekkeloos resultaat zodat er meer tijd overblijft voor al je andere taken.

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.