Perfecte dosering wasmiddel voor paardendekens

Paardendekenwasserij

Onze kennis omtrent het wassen van paardendekens delen wij graag.

BÜFA-Care: milieuvriendelijke textielreiniging voor iedere professionele gebruiker.

BÜFA-Care biedt de perfecte oplossingen voor het reinigen en impregneren van paardendekens. Naast het uitmuntende reinigingsresultaat - wat natuurlijk het belangrijkst voor de eindklant is - kunnen paardendekenwasserijen ook vooroplopen met EU-Ecolabel producten van BÜFA-Care. Graag gaan wij het gesprek aan over onze mogelijkheden op dit gebied! Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.

Onze professionele milieuvriendelijke wasmiddelen zorgen voor een uitmuntend was-proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Wij denken met paardendekenwasserijen mee om het was-proces efficiënt in te richten. Denk aan belading, impregneren van textiel en het ademend vermogen van de dekens. Kortom: hoe zorg je ervoor dat paardendekens zo goed en efficiënt mogelijk gereinigd worden?

Wij adviseren u over de juiste middelen en processen.

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kg was en korte chargetijden waardoor de was capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen en wij werken samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk, en daarom gaan we graag het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk & vlekkeloos resultaat.

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.