Milieuvriendelijke wasmiddelen voor iedere professionele gebruiker.

Over BÜFA-Care

Leverancier van professionele wasmiddelen

BÜFA-Care helpt je zorgeloos te wassen. Dit hebben we te danken aan onze unieke aanpak, bedrijfsstructuur en assortiment. Door in te zetten op kennis en innovatie verduurzaamt BÜFA-Care op servicegerichte wijze de professionele textielreiniging.

Over de onderneming BÜFA-Care.

BÜFA-Care is in 2010 opgericht als een onderdeel van het Twentse ViVoChem. En dat is weer een onderdeel van het Duitse moederbedrijf BÜFA. Juist deze bedrijfsstructuur biedt enorme voordelen voor onze klanten.
BÜFA is namelijk een innovatief chemiebedrijf uit Oldenburg. Hier worden al onze wasmiddelen ontwikkeld en gefabriceerd. BÜFA is een familiebedrijf en die staan bekend om een gedegen lange termijnvisie. Het feit dat BÜFA in het jaar 1883 is opgericht, vol inzet op duurzaamheid en innovatie bevestigt deze regel. 
Ontwikkelen en fabriceren is één. Daarna komt logistiek: transport, opslag en distributie. Dit is precies waar ViVoChem in uitblinkt. 
Vivochem is een voorraadhoudend distributeur van basischemie en dankzij de grote omvang, decennialange ervaring en moderne systemen van ViVochem kan BÜFA-Care ongekend goede service leveren. 
Wij leveren vanuit voorraad binnen 3-4 werkdagen in geheel Benelux!
 

Onze aanpak

Professionele textielreiniging vraagt heel andere oplossingen in vergelijking met thuis een wasje draaien. Om tot de allerbeste reiniging te komen kan BÜFA-Care:

  • Wasmiddelen leveren
  • Wasmachines programmeren (met optimale wasprocessen)
  • Doseersystemen leveren
  • Onderhoud uitvoeren (aan doseersystemen)
     

Professionele wasmiddelen

In de eerste plaats is BÜFA-Care een leverancier van wasmiddelen. Van waspoeder tot impregneermiddel en van stijfsel tot ontvetter. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 producten. Allemaal om de beste wasresultaten te behalen. 

Dat zijn er heel wat en om daar de juiste keuzes in te maken staan onze ervaren adviseurs voor je klaar. Zij hebben allemaal decennia ervaring (individueel!) met textielreiniging. Zo weet je zeker dat je de juiste producten voor jouw specifieke situatie ontvangt. 

De brandweer heeft bijvoorbeeld heel andere wensen dan een paardendekenwasserij. En hoewel een zorginstelling veel persoonlijke was reinigt, hebben ze andere producten en processen nodig dan een commerciële wasserij. 
 

Op maat gemaakte wasprogramma's

Zodra het duidelijk is welke producten voor jouw situatie nodig zijn, gaan onze adviseurs aan de slag met de wasprogramma’s. Zij maken de programma’s op maat en kunnen dit in alle soorten professionele wasmachines instellen. Van Electrolux tot Ipso en van Schultess tot Miele. 

Omdat de producten van BÜFA-Care effectief zijn bij lage temperaturen en waterstanden zijn er vaak grote besparingen te realiseren. Door maatwerk te leveren kunnen de adviseurs van BÜFA-Care tot wel 50% water besparen en toch zorgen voor perfect schone was.  
Bovendien kan de tijdsbesparing in de tientallen minuten oplopen. Want deze programma’s zijn voor jouw specifieke situatie gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de kans op fouten wordt geminimaliseerd. 
 

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.