Exacte doseringen voor perfect schone was

Professionele wasmiddelen voor de maritieme sector

Onze kennis omtrent “wassen in de maritieme sector” delen wij graag.

Milieuvriendelijke wasmiddelen voor iedere professionele gebruiker

Op zee gaat het leven er net even iets anders aan toe dan aan land. Toch is er één gegarandeerde overeenkomst: of je nu op een schip verblijft of vaste grond onder de voeten hebt, in beide gevallen wordt er textiel gewassen. BÜFA-Care levert daarom professionele wasmiddelen voor de maritieme sector.

De professionele wasmiddelen van BÜFA-Care kunnen op allerlei soorten wasmachines worden gebruikt. Onze adviseurs kunnen op maatgemaakte wasprogamma's installeren die specifiek op de wensen voor de maritieme sector worden afgestemd. 

De combinatie tussen de juiste wasmiddelen en wasprogramma's zorgen voor dat het textiel naast hygiënisch schoon ook fris ruikt en  waterafstotend en reflecterend blijft. Daarnaast zijn de ontvettende washulpmiddelen van BÜFA-Care zo effectief dat zowel de natuurlijke als synthetische oliën als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

BÜFA-Care is een leverancier van professionele wasmiddelen. Van waspoeder tot impregneermiddel en van stijfsel tot ontvetter. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 producten. Allemaal om de beste wasresultaten te behalen. 
Dat zijn er heel wat en om daar de juiste keuzes in te maken staan onze ervaren adviseurs voor je klaar. Zij hebben allemaal decennia ervaring (individueel!) met textielreiniging. Zo weet je zeker dat je de juiste producten voor jouw specifieke situatie ontvangt. 

Wij adviseren over de juiste wasmiddelen en -processen

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kilogram wasgoed en korte chargetijden waardoor de was-capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen. Daarnaast werkt BÜFA-Care samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk, en daarom gaan we graag het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk en vlekkeloos resultaat zodat er meer tijd overblijft voor je overige werk.

Neem contact met ons op!

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.