Wasmiddelen voor schone en frisse sportkleding

Sportclub

Onze kennis omtrent het wassen van sportkleding delen wij graag

BÜFA-Care: milieuvriendelijke textielreiniging voor iedere professionele gebruiker

Om sportkleding weer lekker schoon en fris te krijgen is het belangrijk dat het goed gereinigd wordt. Het verwijderen van nare zweetlucht draagt bij aan het schone gevoel van pas gewassen kleding. Graag gaan wij het gesprek aan over onze mogelijkheden op dit gebied! Samenwerken en kennis delen zijn onze speerpunten.

Onze professionele milieuvriendelijke wasmiddelen zorgen voor een goed was-proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Vaak ontbreekt het hieraan, en wordt er met een totaalwasmiddel gewassen die niet voldoet aan eisen die eigenlijk gesteld moeten worden.
Wij adviseren je over de juiste middelen en processen. Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.

BÜFA-Care heeft veel ervaring in de stomerij en wasserij branche. Deze kennis nemen we graag mee in jullie sportclub. Zo zorgen de producten en was-processen van BÜFA-Care ervoor dat de opdruk van sponsors en zelfs de meest bonte kleuren behouden blijft.

Wij adviseren over de juiste middelen en processen.

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kg wasgoed en korte chargetijden waardoor de was-capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen en wij werken samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk en daarom gaan we graag met het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk en hygiënisch resultaat zodat er meer tijd over blijft voor de kerntaken van je sportclub.

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.