Perfecte wasmiddelen voor overalls tot polo's

Wasmiddelen voor bedrijfskleding

Onze kennis omtrent “bedrijfskleding wassen” delen wij graag

BÜFA-Care: milieuvriendelijke wasmiddelen voor iedere professionele gebruiker

Schone bedrijfskleding is essentieel voor de tevredenheid onder werknemers. Bovendien is hygiëne een belangrijk onderdeel in textielreiniging. Wil je zeker zijn van de juiste reiniging dan is het zelf reinigen van bedrijfskleding de beste optie.

Onze professionele milieuvriendelijke wasmiddelen voor bedrijfskleding zorgen voor een perfect was-proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. 

Vaak ontbreekt het hieraan, en wordt er met een ontoereikend totaalwasmiddel gewassen, bijvoorbeeld uit de supermarkt. De professionele wasmiddelen van BÜFA-Care voldoen aan de strengste eisen van hygiëne specialisten én eindgebruikers. 

Wij adviseren u over de juiste middelen en processen. Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.

BÜFA-Care is leverancier van professionele wasmiddelen

BÜFA-Care heeft veel ervaring in de stomerij en wasserij branche. Deze kennis nemen we graag mee om jullie bedrijfskleding tot in de perfectie te reinigen.
Zo kunnen wij zorgen voor excellente textielreiniging, met behoud van waterafstotende en reflecterende eigenschappen.

Wij adviseren over de juiste wasmiddelen en -processen

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kilogram wasgoed en korte chargetijden waardoor de was-capaciteit vergroot wordt.
De producten van BÜFA-Care worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen. Daarnaast werken wij samen met veel machineleveranciers zodat elke professionele wasmachine op maat kan worden geprogrammeerd.
Daarom gaan we graag het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk & vlekkeloos resultaat zodat er meer tijd overblijft voor de kerntaken binnen de onderneming.

Neem contact met ons op!

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.