Bewust kiezen voor een schone toekomst

Duurzaamheid

Kiest u ook bewust voor een schone toekomst?

BÜFA-Care gelooft dat het essentieel is om continu te vernieuwen en te verbeteren. Wij hebben dan ook veel innovatieve producten in ons assortiment, die zijn voorzien van een ECO-label. Wilt u uw water- en energieverbruik verminderen? Wij adviseren u graag hoe u besparingen kunt realiseren.

Op het gebied van chemische reiniging kunnen wij u SENSENE aanbevelen. Deze milieuvriendelijke solvent is de vervanger voor reinigen met perchloorethyleen.

Over Bufacare

BÜFA-Care kiest bewust voor een schone toekomst. Wij zijn er van overtuigd dat vernieuwen en verbeteren een essentieel onderdeel van dit streven zijn.  

Door de samenwerking met onze afnemers en leveranciers hebben wij de noodzakelijke kennis vergaard binnen ons vakgebied. Tegelijk biedt deze samenwerking ons de mogelijkheid om u te ondersteunen en deze kennis te delen. Zo kunnen we samen bewust kiezen voor een schone toekomst. 

De BÜFA producten zorgen voor een perfecte textielverzorging en een professioneel resultaat bij klanten in meer dan 125 landen.

Lees meer

Heeft u een vraag voor ons?

U kunt eenvoudig contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.