EU Ecolabel wasmiddelen voor duurzame textielreiniging

Professionele wasmiddelen voor wasserijen

Onze kennis in milieuvriendelijke textielreiniging delen wij graag.

BÜFA-Care: milieuvriendelijke wasmiddelen voor de professionele gebruiker

Klanten van wasserijen staan bekend als veeleisend. De reiniging moet perfect zijn, de prijs laag en de efficiëntie hoog. Daar kan BÜFA-Care mee helpen. Voor kleine en grote wasserijen kunnen onze adviseurs maatwerk leveren, zodat aan al deze eisen kan worden voldaan. Wij helpen je graag!

Duurzame textielreiniging met BÜFA-Care

Besparende wasmiddelen voor de kleine tot middelgrote wasserij

BÜFA-Care biedt voor kleinschalige wasserijen efficiënte wasmiddelen die al op lage temperaturen effectief zijn. Bovendien zijn zowel de wasmiddelen als de washulpmiddelen ontwikkeld om met lage waterstanden te werken. Hierdoor zijn grote besparingen op water, energie en wasmiddelen mogelijk. 

Modulair reinigingssysteem voor de grote wasserij

Ook voor de grote wasserij biedt BÜFA-Care efficiënte wasmiddelen, programma's en doseersystemen aan. Dit valt onder het label BÜFA-Care Elements, een modulair reinigingssysteem met acht producten die afzonderlijk kunnen worden samengesteld. Onze adviseurs berekenen de wasmiddelkosten exact per kilogram wasgoed. Op deze manier helpt BÜFA-Care om de kosten onder controle te houden.

Onderhoudsarme doseersystemen

De doseersystemen van BÜFA-Care zijn bijzonder onderhoudsarm. Dat is grotendeels te danken aan het waterdruksysteem – volgens het Venturi principe. Dit heeft een groot voordeel ten opzichte van slangendoseersystemen, omdat de zeep in de slangen kan ophopen en verstoppen. Om perfecte wasresultaten te garanderen moesten deze slangen regelmatig worden vervangen. 
Dat is verleden tijd. De nieuwste generatie BÜFA-Care doseersystemen hebben 1 tot 2 keer per jaar onderhoud nodig. En dat wordt uitgevoerd door monteurs die elke dag bezig zijn om doseersystemen te installeren en onderhouden. 

BÜFA-Care is leverancier van alle chemie voor de wasserij

Van waspoeder tot impregneermiddel en van stijfsel tot waterstofperoxide. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50 producten. Allemaal om de beste wasresultaten te behalen. 
Dat zijn er heel wat en om daar de juiste keuzes in te maken staan onze ervaren adviseurs voor je klaar. Zij hebben allemaal decennia ervaring (individueel!) met textielreiniging. Zo weet je zeker dat je de juiste producten voor jouw specifieke situatie ontvangt. 

Neem contact op voor advies en informatie

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.