Professionele wasmiddelen voor een perfect schoon resultaat

Wasserijen

Milieuvriendelijke oplossingen voor een vlekkeloos resultaat!

Bufacare biedt innovatieve mogelijkheden voor industriële wasserijen. 

Bufacare ondersteunt met kennis over energie, was processen & wij zorgen voor optimale doseringen door middel van innovatieve doseersystemen. Deze systemen bieden mogelijkheden voor uitgebreide online- data omtrent uw wasserij.

Met ons duurzame producten met ECO-Label zorgen wij voor toekomstbestendige textielreiniging. Een vloeiend proces van binnenkomst tot uitgang is het gevolg. Het reduceren van overwas, tegengaan van verspilling van water & energie zijn enkele punten die we graag met u bespreken.

Onze middelen worden in 125 landen gebruikt, onze ervaring kan u voordelen bieden! 

Als onderdeel van ViVoChem B.V. bieden wij u het unieke voordeel voor 1 aanspreekpunt voor alle chemie-vragen binnen uw wasserij.

Onze overtuiging is dat vernieuwen en verbeteren essentieel zijn.

Samenwerken met onze afnemers & machineleveranciers zorgt voor de noodzakelijke kennis binnen ons vakgebied en biedt tegelijk de mogelijkheid deze kennis te delen, om zo samen bewust te kunnen kiezen voor een schone toekomst.

 Voor duurzame innovatie & professionele textielreiniging bent u bij Bufacare aan het juiste adres. Kiest u ook bewust voor een schone toekomst?

Heeft u een vraag voor ons?

Neem eenvoudig contact met ons op via één van onze medewerkers of middels het onderstaande formulier.