Textielreiniging op maat voor schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijf

Onze kennis omtrent het wassen van schoonmaaktextiel delen wij graag

BÜFA-Care: milieuvriendelijke textielreiniging voor iedere professionele gebruiker

Als schoonmaakbedrijf wil je natuurlijk met hygiënisch schoon textiel kunnen schoonmaken. Of het nou om bedrijfskleding of om moppen en microvezeldoekjes gaat, het is van groot belang in de organisatie en voor het eindresultaat.

Onze professionele milieuvriendelijke wasmiddelen zorgen voor een goed was-proces waarbij hygiëne niet uit het oog verloren mag worden. Vaak ontbreekt het hieraan, en wordt er met een totaalwasmiddel gewassen die niet voldoet aan eisen die eigenlijk gesteld moeten worden.
Wij adviseren je over de juiste middelen en processen. Samenwerken & kennis delen zijn onze speerpunten.

BÜFA-Care heeft veel ervaring in de stomerij en wasserij branche. Deze kennis nemen we graag mee in jullie schoonmaakbedrijf.
Tijdens het schoonmaken wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van moppen en microvezeldoekjes. Bij het maken van de juiste was-processen komt onze ervaring vanuit de wasserij wereld om de hoek kijken.

Wij adviseren over de juiste middelen en processen.

Onze processen kenmerken zich door een laag waterverbruik per kg wasgoed en korte chargetijden waardoor de was-capaciteit vergroot wordt.
Onze producten worden gedoseerd door middel van innovatieve doseersystemen en wij werken samen met veel machineleveranciers zodat wij elke professionele wasmachine kunnen programmeren met gewenste programma’s.
Dit is maatwerk en daarom gaan we graag met het gesprek aan om te zorgen voor een efficiënt, milieuvriendelijk en hygiënisch resultaat zodat er meer tijd over blijft voor de kerntaken van je schoonmaakbedrijf.

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.