Activiteitencentrum de Koppeling van Baalderborg Groep kiest voor Bufacare!

In het weekend van 18 december hebben wij een nieuw doseersysteem mogen plaatsen bij de Koppeling in Hardenberg. De Koppeling is een leer- en werkcentrum van de Baalderborg Groep, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op de Wasserij wordt linnengoed gewassen en gevouwen van o.a Baalderborg Groep-locaties, paramedische praktijken, restaurants en enkele Bed & Breakfasts. Ze doen dit met professionele wasmachines, drogers en mangels.

De Koppeling is gevestigd op het bedrijventerrein Haardijk aan de Molensteen 3  in Hardenberg. Deze locatie  is uniek vanwege haar duurzame karakter.

In het weekend van 18 december hebben wij het nieuwe doseersysteem gemonteerd en de nieuwe processen geprogrammeerd. Bufacare maakt graag gebruik van innovaties & milieuvriendelijke producten en daarom is er gekozen voor onze nieuwe middelen met professioneel ECO-Label. Bovendien is de tijd van de wasprocessen ingekort, en zijn temperaturen verlaagd zodat er uiteindelijk  milieuvriendelijker gewassen wordt.

Het doseersysteem biedt voor medewerkers Bufacare online inzichten op het gebied van kosten, gedraaide processen en eventuele storingen. Alles gericht om de medewerkers van deze locatie hun eigen werk te laten doen: “clienten een zinvolle dagbesteding bieden”,