Bezoek de stand van BÜFA-Care op ExpoRIC 2022 op Vliegveld Twente!

Bezoek de stand van BÜFA-Care op ExpoRIC 2022 op Vliegveld Twente!

Textielreiniging is méér dan even kleding in de wasmachine gooien en op start drukken. Minstens zo belangrijk is dat je de juiste middelen en technologie gebruikt. Maar hoe je dat doet? Onze medewerkers leggen je graag uit hoe dat in de praktijk werkt. 

Binnen de stomerij- en wasserijwereld is BÜFA-Care al jaren een gerenommeerde naam. Daarnaast leveren wij onder andere aan hotels, zorginstellingen, ziekenhuizen en de brandweer. Zo heeft BÜFA-Care een innovatief was-proces ontwikkeld voor de brandweer- en ambulancekleding. Denk hierbij aan het behouden van de zichtbaarheid en de waterafstotende eigenschappen van textiel. Op deze manier draagt BÜFA-Care bij aan een schone én veilige werkplek.

In de praktijk betekent het dat BÜFA-Care ervoor zorgt dat de was zorgeloos verloopt. We garanderen één aanspreekpunt, leveren wasmiddelen, installeren én onderhouden doseersystemen voor een efficiënte reiniging. Dat werkt tijdbesparend, zodat jij en je collega’s op de kerntaken kunnen focussen.

Bezoek daarom onze stand op 18 en 19 mei tijdens ExpoRIC 2022. BÜFA-Care staat tijdens deze expo rampenbestrijding, incidentmanagement en crisisbeheersing op standnummer E61.

Aanmelden is gratis en kan hier.