BÜFA-Care en WST tekenen samenwerkingsovereenkomst!

BÜFA-Care is leverancier van milieuvriendelijke professionele wasmiddelen.
Veel van onze afnemers maken gebruik van een of meerdere doseersystemen voor het automatisch doseren van onze middelen.
Veiligheid, nauwkeurige doseringen , constante kwaliteit en informatie omtrent kostprijzen en gedraaide charges zijn enkele voordelen van een doseersysteem.
Deze systemen moeten geplaatst en onderhouden worden, en helaas is er soms ook een storing die we graag snel willen verhelpen om onze afnemers continuïteit te blijven bieden.
Verheugd zijn we dan ook om te melden dat we met WST uit Leerdam een samenwerkingsverband hebben afgesloten op dit gebied.
We werken sinds begin 2022 samen op deze manier, maar onlangs hebben we dan ook officieel de samenwerkingsovereenkomst getekend.

World Service Tech (WST) is een servicebedrijf van diverse doseertechnieken en was- en droogmachines. WST-team bestaat uit 8 buitendienst medewerkers verspreid over heel Benelux met meer als 20 jaar ervaring in de wasserij doseertechniek. Ook is WST-leverancier van diverse merken doseerpompen en wasmachines.

Deze samenwerking biedt BÜFA-Care de mogelijkheden om onze groei verder vorm te geven waarbij wij de juiste partner hebben gevonden die ervoor kan zorgen dat de doseersystemen bij onze afnemers optimaal (blijven) functioneren.