Onze ecologische productlijn

SOLVERDE

Duurzaamheid is al vele jaren een hoge prioriteit voor ons en is een heel belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie. Met onze groene BÜFA-Care SOLVERDE producten willen we bijdragen aan een duurzame toekomst voor de komende generaties. Dit doen we door zorgvuldig duurzame grondstoffen te selecteren en milieuvriendelijke productieprocessen te gebruiken. Zo dragen we ons steentje bij aan het minimaliseren van de negatieve impact op onze natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu.

Van onderzoeksafdeling naar eindgebruiker

Onze onderzoeksafdeling werkt hard om de perfecte balans te vinden tussen besparing, kwaliteit en effectiviteit aan de ene kant en ecologie en duurzaamheid aan de andere kant. We hebben alle nodige middelen in huis om een oplossing volledig in eigen huis te ontwikkelen. Daarbij worden we geholpen door de expertise die we in de loop van tientallen jaren hebben opgebouwd. We ontwikkelen benchmarkbepalende producten die uniek zijn op de markt.

Wat maakt Solverde uniek?

De formules van SOLVERDE bevatten geen zeer zorgwekkende stoffen (SVHC's) en zijn vrij van fosfaten, fosfonaten, perboraten en NTA. We passen onze nieuw ontwikkelde formuleringen toe in producten en wasprocessen die gecertificeerd zijn volgens het EU Ecolabel. Ecologisch duurzame textielreiniging begint altijd bij BÜFA-Care.

Onze BÜFA-Care Solverde lijn met EU Ecolabel

Neem contact met ons op

Via onderstaand contactformulier of bel direct met één van onze adviseurs.