Detaprofi Set (Vlekkenverwijderaar)

Universele vlekkenverwijderingsserie voor het professionele vlekkenverwijderingsproces

Offerte aanvragen

Toepassing

De speciale spotters van de Detaprofi-Serie kunnen als voor- en naspotmiddel worden toegepast in het oplosmiddel perchloorethyleen en in water. In koolwaterstofoplosmiddelen (HC-oplosmiddelen) mogen de spotters van de Detaprofi-Serie echter alleen als na-spotmiddel worden gebruikt. Indien zij worden gebruikt als voorbevlekkend middel in HC oplosmiddelen, dan moeten nabehandelingsmethoden worden toegepast vanwege het onvoldoende spoelgedrag van de producten en het risico van verlaging van het vlampunt. Alvorens deze vlekkenmiddelen te gebruiken op delicate kledingstukken en op textiel met een slechte kleurechtheid, bevelen wij aan een echtheidstest uit te voeren aan de binnenkant van een naad.
 

Voorbevlekken (perc, water)
Bij pre-spotten met perc moeten de spotters van de Detaprofi-serie worden uitgespoeld met water en moet het natte gedeelte worden bedekt met een voorbehandelingsmiddel. Bij de behandeling van delicate kledingstukken (bijvoorbeeld wol) moet het natte gedeelte altijd worden geföhnd. Het is niet nodig de met spotters van de Detaprofi-serie behandelde delen uit te spoelen als de voorbehandelde kledingstukken en textiel daarna nat gereinigd of gewassen worden. Voorbehandelde artikelen dienen uiterlijk binnen 20 minuten te worden gereinigd. Indien Detasolv wordt gebruikt bij het voorbehandelen, altijd de werkwijze na het voorbehandelen toepassen (het behandelde gebied goed drogen). Adem geen aerosolen in. Zorg voor een goede werking van het afzuigsysteem.
 

Naspuiten (perc, water, HC oplosmiddelen)
Laat de Detaprofi spotters reageren op de vlek. Intensifieer het effect door mechanische actie (spatel, borstel) en stoom toe te passen. Spoel het behandelde gebied na met water terwijl het afzuigsysteem nog ingeschakeld is en blaas droog met (pers)lucht. Alle vlekkenmiddelen van de Detaprofi-serie kunnen worden uitgespoeld zonder randsporen achter te laten.

 

Offerte aanvragen

Selecteer een verpakkingséénheid
Uw gegevens